Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda

MAI
03
SET
29

POESIA ALS PARCS - Fins el 10 de novembre - PARCS NATURALS DE CATALUNYA I L'ALGUER

El primer dels recitals es celebra divendres, 3 de maig, al Celler romà, Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, al Parc de la Serralada Litoral, on la poesia de Maria Cabrera i Àlex Susana estarà acompanyada d'un tast de vins en el marc del Festival Maridatge dels Sentits que s'organitza al municipi de Teià. Les properes sessions del cicle tindran lloc el dissabte 18 de maig al Parc del castell de Montesquiu, amb una proposta sobre Brossa a càrrec de Mònica Van Campen, Oriol Tramvia i Lluís A. Baulenas, dins el programa Música a la Cabanya.

El dissabte 1 de juny, a l'era del Marquet de les Roques, casa d'estiueig del poeta Pere Quart a Sant Llorenç Savall, situada dins el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac, el poeta Roc Casagran llegirà la seva poesia en aquest espai tan literari.

En el Parc Natural de l'Alt Pirineu, el Centre d'Art i Natura de Farrera, el dissabte 15 i diumenge 16 de juny, acollirà un recital de poemes d'Enric Casasses i Meritxell Nus, així com una passejada poètica fins a l'ermita de Santa Eulàlia d'Alendo.

El dissabte 29 de juny, el cicle estarà present a les Festes de l'ermita de Sant Pere de Reixac, al Parc de la Serralada de Marina, amb la participació del grup musical valencià VerdCel.

A la cartoixa d'Escaladei, dins el Parc Natural de la Serra del Montsant, el diumenge 8 de setembre tindrà lloc una iniciativa de caire experimental amb Oriol Sauleda organitzada conjuntament amb el Centre Quim Soler la literatura i el vi del Molar, a la comarca del Priorat.

El 13 de setembre, la Casa Museu Verdaguer de Folgueroles, a l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona, es farà un recital poètic sota el nom de Tanta carn bruta, a càrrec de Guillem Gavaldà, Maria Isern i Pol Guasch i la participació de la ballarina Ona Fusté.

La Font del Pradelló d'Olzinelles, a Sant Celoni, dins el Parc del Montnegre i el Corredor, acollirà el diumenge 15 de setembre un recital i una passejada poètica pels paisatges que van acollir les cendres mortals de Joan Brossa, amb la participació de Perejaume, Manuel Guerrero i Carles Rebassa, i acompanyament musical de Ramon Sitjar a la guitarra.

També el Parc de la Serra de Collserola presentarà, el diumenge 29 de setembre, als jardins de Vil·la Joanna, Brossa de prop, un espectacle escènic a càrrec del clown Marcel Gros.

Als jardins de la Casa Colom de la Garriga, dins el Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny i al Parc del Garraf, oferirà un recital poètic amb Blanca Llum Vidal i Anna Pantinat, acompanyades a la guitarra de Panotxa.

Una de les novetats de la present edició del programa, és la invitació del poeta alguerès Antonio Coronzu, per tal de reforçar els vincles ja existents amb la comunitat catalana de l'illa de Sardenya que cada any acull dos recitals poètics del cicle, qui juntament amb l'Àngels Gregori, recitaran al Parc del Foix el diumenge 10 de novembre.

Festes del 31 d'agost a l'Alguer

A l'illa de Sardenya, concretament al Parc de Porto Conte i el Parc Nacional de l'illa de l'Alsinara a l'Alguer, s'oferiran dos recitals poètics en el marc de les Festes del 31 d'agost. Així, el dijous 29 d'agost, al Museu del Port de Porto Torres, i el divendres 30 d'agost, a la plaça del Quarter de l'Alguer, es presentarà Cremen els cels, amb Míriam Cano, Martí Sales i Antònia Vicens, un recital en el que el paisatge del Parc Natural del Delta de l'Ebre viatjarà fins a les costes del nord de Sardenya.


Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Els parcs naturals s'omplen de poesia

Informació relacionada

Divendres, 3 de maig del 2019
Els parcs naturals s'omplen de poesia
Dimecres, 10 de gener del 2018
Millora de la biodiversitat als Parcs Naturals