Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecologistes.net

El portal ecologistes.net va néixer fruit de la inquietud dels moviments ecologistes d'apropar-se a la societat a través d'una eina tan innovadora com Internet.

El portal ecologistes.net va néixer l'any 2.000, fruit de la inquietud dels moviments ecologistes d'apropar-se a la societat a través d'una eina tan innovadora com Internet. Els impulsors d'aquell primer projecte va ser la Xarxa ecologista de les comarques gironines, amb l'edició de l'Associació de Naturalistes de Girona.

Es van arribar a assolir 1.000 visites mensuals i es va convertir en un referent d'informació, un punt de trobada. El temps va anar passant i els objectius de les entitats van canviar, també les persones i els interessos. A finals de 2.005 es va decidir tancar la paradeta durant un temps i reestructurar www.ecologistes.net.

En aquesta segona etapa que iniciem el 2.006, el projecte ha estat impulsat per la Comissió Ecologistes.net de l'Associació de Naturalistes de Girona, un equip de prop de quinze membres entre els que destaquen programadors informàtics, dissenyadors gràfics, periodistes, geògrafs, ambientòlegs, biòlegs, i altres voluntaris a títol personal.

La Comissió està oberta a tothom que estigui interessat a formar-ne part i compta amb nombroses aliances i col·laboracions amb entitats de les comarques gironines i Països Catalans, vegeu apartat Col·laboradors.

Dades de contacte

Email: [email protected]
Lloc web: http://www.ecologistes.net


Imatges