Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Participa!

Envia'ns els teus articles

Si t'agrada escriure i tens moltes coses per explicar no dubtis a fer-ho! pots enviar-nos les teves notícies a la redacció i les publicarem al portal amb el teu nom. En interessen moltes coses i segur que ens en pots explicar alguna.

Camp obligatori.
Camp obligatori.El format no és correcte.
Podeu adjuntar varis fitxers comprimits en un zip, tar, o cualsevol altre tipus de compressió que NO sigui un fitxer exe
Marca la casella (Filtre Anti-spam). Casella obligatoriaAvís legal

Món Sostenible és reserva el dreta a modificar la informació enviada, així com la decisió final de publicar-la.

En el cas que la redacció consideri que la informació enviada és un article complert en si mateix, el nom vostre nom constarà com autor/a de l'article, en el cas que món sostenible no pugui publicar la informació i necessiti complementar-la amb altres informació el vostre nom constarà com una font per a la redacció de l'article.

Món sostenible podrà autoritzar a altres mitjans de comunicació que així ho demanin la reproducció parcial o total de l'article, essent sempre obligatori citar-ne l'autor.

Les vostres dades personals no seran emmagatzemades en cap base de dades automatitzada, en el cas que necessitem o creiem oportú desar el vostre correu electrònic com a contacte en la nostra llibreta de contactes sé ús demanarà autorització per correu electrònic.