Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC)

El CTFC treballa en contribuir a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, al desenvolupament rural i la gestió sostenible del medi natural

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), amb seu a Solsona (Lleida) va néixer l'any 1996 en forma de consorci participat pel Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, el Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya i la Generalitat de Catalunya. La institució compta amb un centenar de professionals en plantilla entre científics, tècnics, becaris i personal d'administració, i amb el suport d'administracions, institucions i empreses que col•laboren en el seu dia a dia.

L'activitat del CTFC no es restringeix únicament a la recerca competitiva, sinó que la transferència de tecnologia i del coneixement i la formació, que representen un important volum de la seva activitat, valoritzen els seus resultats. La transferència de tecnologia en forma de convenis amb el teixit privat i les administracions públiques es complementa amb l'organització de seminaris pel gran públic i agents del sector (gestors, propietaris, tècnics, administració i científics, etc.) a nivell nacional i internacional, contribuint a la transferència d'aquest coneixement i a la generació de debat. En l'àmbit de la formació, l'activitat del CTFC abraça des de la formació de base per a treballadors fins la formació contínua i la formació especialitzada en forma de postgraus i màsters.
Aquesta activitat desenvolupada pel CTFC, s'encabeix en la seva missió institucional que és la de contribuir a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, al desenvolupament rural i la gestió sostenible del medi natural, per mitjà de la recerca, la formació i la transferència de tecnologia i el coneixement a la societat.

Dades de contacte

arretera de Sant Llorenç de Morunys, km. 2 (direc. Port del Comte)
Solsona • 25280
Email: [email protected]
Telèfon: 973 48 17 52
Lloc web: www.ctfc.cat


Imatges

Informació relacionada

Dimarts, 1 de març del 2011
Els treballadors de Forestal Catalana inicien mobilitzacions
Dimarts, 5 de novembre del 2013
Reptes i oportunitats de la conservació dels recursos naturals