Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Ecoinstitut Barcelona

Treballem per assolir fórmules socio-ambientals que desenvolupin accions integradores i tracin les direccions necessàries per afrontar els actuals reptes del segle XXI.

Qui som i què fem?
Ecoinstitut Barcelona neix l'any 1999 com a entitat sense ànim de lucre i és re-inventa com a cooperativa de treball associat sense ànim de lucre a inicis del 2013 amb la convicció de creure en la feina que fa. A través dels nostres projectes treballem per assolir fórmules socio-ambientals que desenvolupin accions integradores i tracin les direccions necessàries per afrontar els actuals reptes del segle XXI. Estem especialitzats en engegar processos de canvi desenvolupant ritmes, aptituds, significats i tendències des de la integritat, l'aprenentatge, la diversitat, la precaució i l'eficiència.
L'equip s'integra per professionals de formació acadèmica diversa que compartim els principis de gestió col·lectiva i d'igualtat. De manera coordinada, flexible i compromesa traslladem el respecte pel medi ambient a la nostra forma de treballar i al funcionament quotidià de l'organització.
Com treballem?
Ecoinstitut treballa des de la base d'oferir qualitat i rigorositat en cadascun dels projectes que ens involucrem. La nostra essència ve definida per la manera que tenim de satisfer les necessitats dels nostres clients a través dels recursos i capacitats pròpies i de les aliances establertes amb altres socis col·laboradors.
Des d'un treball en equip avancem i creixem per tal de conceptualitzar els projectes des d'una visió estratègica, propera, transversal i coherent. El compromís, la sinceritat i la creativitat són els valors que apliquem al dia a dia i així som capaços de generar transparència, adaptabilitat i renovació professional.
El coneixement de varis idiomes, la curiositat i l'esperit inquiet ens permeten estar al dia de les tendències socials i ambientals i de les novetats tècniques i científiques que succeeixen més enllà del nostre territori. La col·laboració transnacional i internacional forma part del nostre tarannà, ens enriqueix i ens permet progressar.
Clients i socis

El segment de clients d'Ecoinstitut abasta institucions, organismes, entitats i empreses. La confiança i la fidelització establerta durant anys amb alguns d'aquests clients alimenten el nostre treball i són la base de la professionalitat adquirida. Ecoinstitut també compta amb una extensa xarxa d'entitats amb les que col·laborem habitualment que són afins a la nostra manera de treballar.
Activitats

Ecoinstitut genera valor a través de la seva activitat organitzada en 5 àmbits de treball:

  • Estils de vida sostenibles
  • Processos de canvi
  • Avaluació de polítiques públiques
  • Coneixement i innovació
  • La ciutat del futur
Proposta de valor
Des de la independència, l'aprenentatge i l'intercanvi Ecoinstitut orienta la seva activitat i aporta valor afegit en els projectes que participa generant un retorn als seus beneficiaris. Com ho fem?
T'escoltem, et comprenem, reflexionem i aleshores actuem, conjuntament, des dels objectius de millora acordats.
Un cop ens coneixem, també sovint, ens avancem a tu i et proposem nous passos per seguir avançant i poder adaptar-nos a les necessitats canviants.
Des de la proximitat, promovem la convergència d'iniciatives i del coneixement entre els diferents actors de la societat per tal de moure'ns entre aproximacions complementàries i sistèmiques.
En el context europeu i internacional, ens agrada aportar i confirmar la idiosincràsia mediterrània.

Dades de contacte

C/Torre dels Pardals, 69 entl 4a
Barcelona • 08032
Email: [email protected]
Telèfon: 93 348 13 86
Fax: 93 436 10 94
Lloc web: http://www.ecoinstitut.coop/


Imatges