Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

UAB Ciències Ambientals

A la UAB s'imparteixen titulacions d'àmbits tan diversos com l'humanístic i artístic, el social, el de la salut, les ciències experimentals i les biociències i les enginyeries.

Història del Grau de Ciències Ambientals a la UAB El setembre de 2010 neix el nou Grau de Ciències Ambientals a la Universitat Autònoma de Barcelona amb un marcat contingut multidisciplinari. Ofereix una formació adequada per emprendre els problemes ambientals des de diversos àmbits del coneixement, des de coneixements teòrics i pràctics de les ciències naturals i socials fins a les tecnologies necessàries per portar aquests coneixements a la pràctica.

Aquest enfocament coincideix amb les tendències a mig i llarg termini que la societat demana: versatilitat, capacitat d'adaptació davant nous reptes (energies renovables, canvi climàtic, nova cultura de l'aigua, ecodisseny, gestió ambiental a l'empresa,etc.), preparació per a promoure una cultura ambiental i, en general, aptituds per a situar el medi ambient i la sostenibilitat en el centre de les polítiques de desenvolupament econòmic i social del futur.


Imatges

Enllaços

UAB Ciències Ambientals

Informació relacionada

Dimarts, 23 d'octubre del 2012
Els estudis de Ciències Ambientals celebren 20 anys
Dilluns, 1 d'abril del 2019
La UAB celebra la Setmana Saludable i Sostenible