Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Agenda d'activitats

SET
16

2a FIRA DE LES MERDES DE CATALUNYA -Embarcador del Ter- MANLLEU

PROGRAMA 

- De 11 a 14 h
  Paradetes d'entitats i col·lectius 

· Micròfon obert: Surt i explica al gran públic "Quina és la merda que us ofega?" i "Descomponem les merdes" (Les aportacions concursaran en el premi especial: Declaració d'una comarca com a Zona Catastròfica, juntament amb els vídeos)

· Activitats i tallers per la canalla

14h-16h Dinar popular Vegetarià (El preu és de 8 euros, cal confirmar assistència i nombre de persones abans del dia 10 de setembre a dinarfiramerdes@gmail.com)

15:30-16:15h Performance.

16:30-18:30h Taula rodona: Territoris emmerdats

18:30-19:00h Trobada de les entitats.

19:00-20:30h Concurs de vídeos per assolir la denominació d'origen «La merda més Grossa de Catalunya». (vegeu les bases del concurs al final del correu)

21:00h Entrega del premi especial «Declaració d'una comarca com a Zona Catastròfica»

 Bases del concurs per optar a La Merda més Grossa de Catalunya amb Denominació d'Origen (DO)

Es tracta d'un concurs de vídeos que de forma original i fidel a la realitat ens expliquin la problemàtica soci-ambiental que vol optar a Merda més Grossa amb Denominació d'Origen. El vídeo no pot durar més de 5 minuts i el premi serà atorgat per Jurat Popular

Es valoraran les següents característiques:

Situa de forma clara el conflicte en el temps i l'espai (penseu que és un premi DO!)Mostra la gravetat i magnitud de la problemàticaOriginalitat en format i contingut

Val un vídeo gravat amb un mòbil o una càmera professional, en forma de cançó, curt, documental, monòleg o com a compilació de fotos etc... qualsevol idea és benvinguda! La base del vídeo és el conflicte, per tant, és possible enviar varis vídeos des de una mateixa entitat.

La intenció és que aquest material circuli per les xarxes, si algun dels participants no ho vol així que ho especifiqui.

Premi especial: Declaració d'una comarca com a Zona Catastròfica

Aquest premi neix del fet que varies comarques de Catalunya pateixen multiconflictes ambientals. Per optar al premi es valorarà el contingut de l'explicat "quina és la merda que us ofega!" juntament amb el vídeos enviats. Aquest premi serà atorgat per l'organització de la fira.
Comparteix aquesta activitat

Twitter Facebook