Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Divendres, 21 de juny del 2013
Setmana de l'energia
La Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, se celebra enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha més de 80 municipis que organitzen activitats amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.
Divendres, 15 de febrer del 2013
ENERGIA, MOTOR DE PROGRÉS A CATALUNYA Monestir de POBLET
Dimarts, 15 de gener del 2013
L'Ajuntament de Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat, adopta un nou sistema de gestió de l'energia elèctrica per millorar-ne l'eficiència
Es tracta d'una nova aplicació que permet fer la gestió de la comptabilitat energètica i de l'inventari energètic; extreure resultats amb les eines d'anàlisi i amb les alarmes que es poden personalitzar i programar amb diferents paràmetres; fer llistats i informes sobre el consum elèctric, i detectar errors de facturació i mal funcionament d'equips. L'objectiu d'aquesta eina de gestió és fer un ús més eficient de l'energia elèctrica i optimitzar -i si es pot- reduir la despesa en aquest apartat.
Dijous, 13 de desembre del 2012
SEMINARI DE GESTIÓ AMBIENTAL "L'energia i el medi ambient com oportunitat empresarial" -ESADE- BARCELONA
Dimecres, 2 de maig del 2012
Energies renovables, una altra aposta de futur que el govern central vol perdre
El govern català ha aprovat el projecte de nou Pla d'Energia i Canvi Climàtic 2012-2020 donant especial importància a l'estalvi, l'eficiència i la lluita contra el canvi climàtic, un plantejament tan innovador com a necessari. Un dels apartats que cal analitzar amb més detall és el d'energies renovables.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior