Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Instituto de Investigación IMDEA Energía

El Instituto de Investigación IMDEA Energía ha sido creado por el Gobierno de la Comunidad de Madrid con el fin de promover y realizar actividades de I+D relacionadas con la energía, con un énfasis especial en las energías renovables y en las tecnologías energéticas limpias.

Dades de contacte

Avda. Ramón de la Sagra, 3 - Parque Tecnológico de Móstoles
Móstoles (Madrid) • 28935
Telèfon: 91.737.11.20
Lloc web: http://www.energia.imdea.org/


Informació relacionada

Divendres, 2 d'octubre del 2009
El clima i l'energia: dos temes inseparables
Si hi ha una cosa canviant, aquesta és el clima. Fa tan sols cinquanta anys s'explicava a les escoles que possiblement ens encaminàvem cap a una nova glaciació. Aleshoress no es parlava ni es pensava del canvi climàtic d'origen humà i tampoc es pensava que la transició cap a un període fred fos cosa de poques generacions. Ara en canvi no es parla d'altra cosa. De forma natural hi ha tres cicles temporals presents a la Terra: la successió del dia i la nit, el cicle anual, és a dir, el temps associat a la compleció d'una volta de la Terra al voltant del Sol amb els corresponents cicles estacionals i el cicle de la Lluna, fàcilment observable, però que té el problema que la seva durada no és una fracció exacte del cicle anual.
Dijous, 28 de juny del 2018
Els premis ENERINVEST per al finançament de projectes d'energia sostenible encara poden rebre candidatures
La Plataforma ENERINVEST treballa per a fomentar l'adopció d'enfocaments, models i esquemes de finançament innovadors com a resposta a la dificultat d'afrontar inversions i executar nous projectes en energia eficient i sostenible a l'Estat espanyol. Amb la convocatòria d'aquest premi es vol reconèixer actuacions innovadores per al finançament de projectes d'energia sostenible.
Divendres, 2 de març del 2018
Presentació del document CLAUS PER A UN NOU PARADIGMA ENERGÈTIC -12h- Sala d'Actes de l'Edifici Vèrtex de la UNIVERSITAT POLITÈCNICA de CATALUNYA -BARCELONA-
Divendres, 22 de setembre del 2017
La firma de motocicletes elèctriques Cooltra i la companyia elèctrica d'energia verda Holaluz s'alien per fomentar la mobilitat sostenible
Holaluz subministrarà energia 100% d'origen renovable al Grup Cooltra materialitzant el nou model de mobilitat sostenible sense emissions ja que les dues firmes comparteixen la mateixa visió del món, basada en impulsar la sostenibilitat.
Dimecres, 14 de juny del 2017
Es prepara la Setmana de l'Energia
La Setmana de l'Energia és una iniciativa que pretén, a través d'activitats dirigides als ciutadans, als infants i als professionals, incrementar el coneixement i la sensibilització sobre la gestió energètica i la necessitat de canviar els nostres hàbits en el consum d'energia, fent especial èmfasi en el paper de la ciutadania en la transició energètica cap a un nou model d'energia neta. Un total de 123 ajuntaments i entitats locals s'han adherit a la Setmana de l'Energia, la campanya de sensibilització ciutadana que es celebra coincidint amb la Sustainable Energy Week (EUSEW) del 19 al 25 de juny.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior