Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

Vida Verda

Una hora de ràdio destinada a explicar canvis de vida.L'experiència de persones i iniciatives populars per mostrar els camins que condueixen cap a una Vida Verda

Dades de contacte

Lloc web: http://blog.rtve.es/vidaverde/


Informació relacionada

Dijous, 31 de gener del 2019
Al febrer, la Marató de l'Estalvi Energètic
La Marató d'estalvi energètic és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l'ús de les instal·lacions per reduir el consum d'energia i aigua adreçada als edificis i equipaments d'ens públics, promoguda per l'ajuntament de Barcelona amb l'objectiu de destinar l'estalvi econòmic aconseguit a accions contra la pobresa energètica. Enguany, la Marató arriba a la seva 4arta edició i consisteix en aplicar, durant el mes de febrer, mesures d'estalvi i eficiència energètica en els edificis participants. Prèviament, s'han recopilat les dades de consum i de factura energètica d'aquest edificis corresponents als mesos de febrer dels darrers tres anys. Enguany, la Generalitat de Catalunya s'adhereix també a aquesta marató d'estalvi d'energia.
Dimecres, 30 de gener del 2019
El Parlament Balear aprova una Llei de Residus i Sòls Contaminats pionera
La llei es converteix en una fita en la lluita contra la contaminació per plàstics i pot servir d'exemple per a altres països del Mediterrani i Europa. No hi ha cap llei en l'àmbit internacional que aposti tan fermament per la prevenció de residus i per acabar amb la proliferació indiscriminada dels productes d'usar i llençar.
Dimarts, 29 de gener del 2019
Taula rodona PER QUÈ ÉS IMPORTANT L'EDUCACIÓ AMBIENTAL AL CAU? 19:30h -Fundació Escolta Josep Carol- BARCELONA
Dilluns, 28 de gener del 2019
Espigoladors entrega els premis El menjar no es llença contra el malbaratament alimentari
Actualment a Catalunya es llenen 35 kg/persona/any i la majoria d'aliments es llencen a les llars. En el conjunt d'Europa, les xifres de malbaratament alimentari són astronòmiques: 88 milions de tones/any, aproximadamente un 20% de la producció. Són xifres facilitades pel director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Josep Pena, que va participar a l'acte d'entrega del premis El menjar no es llença, organitzat per l'entitat Espigoladors. Sense saber de xifres, ja les nostres àvies i besàvies ens deien que "el menjar no es llença". Ens feien menjar tot el que posaven al plat, i el que sobrava ho aprofitaven per fer una altra menja. Ho aprofitaven tot. Sense posar-li nom, evitaven el malbaratament alimentari.
Dilluns, 28 de gener del 2019
Lleida més neta
L'ONG Osmon va organitzar aquest diumenge una acció de neteja al Parc de Santa Cecília de Lleida. Segons explica Miquel Gimeno, un dels membres fundadors d'Osmon, es tracta d'una zona "on molta gent va a drogar-se i està en pèssimes condicions".
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior