Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

El medi ambient

El medi ambient" és un programa que s'emet de dilluns a divendres des del 1992. El seu objectiu és tractar els temes ambientals de forma àmplia, incidint tant en flora, fauna, espais naturals, residus i contaminació com en economia, recerca, innovació empresarial i altres àmbits

Dades de contacte

Lloc web: http://www.tv3.cat/elmediambient


Informació relacionada

Dimecres, 12 de desembre del 2018
Volkswagen obre un nou centre a la Xina per impulsar el vehicle elèctric
El centre d'investigació i desenvolupament, I+D, s'ubicarà al districte econòmic I tecnològic d'Hefei, ciutat situada a l'oest de Nanquín, i es centrarà en àrees clau com l'electrificació, la connectivitat i la conducció autònoma. Els socis, Seat, JAC I Volkswagen, aporten la seva inversió, coneixement I tecnologia per garantir que el nou centre d'I+D compleixi els objectius d'aquest projecte que suposa un indicador del progrés que la marca està realitzant en la producció de vehicles totalment elèctrics i marca un pas més endavant en les fases de desenvolupament. L'objectiu del grup pel 2020 és proporcionar 400.000 vehicles elèctrics a Xina, i 1,5 milions al 2025.
Dilluns, 10 de desembre del 2018
Ciutats esponja per gestionar la pluja
La ciutat xinesa de Hebi és una de les 30 ciutats de la Xina que ja ha incorporat el sistem d'esponja per aprofitar el màxim l'aigua de la pluja. Des del 2015, Hebi, situada a la província central de Henan, compta amb una superfície de 30 km2 que funcionen com una esponja, és a dir, que el terra absorbeix l'aigua i la manté, fins que és necessari alliberar-la.
Diumenge, 9 de desembre del 2018
Avià, el municipi més sostenible de Catalunya
Dissabte, 8 de desembre del 2018
La COP24 te sobre la taula el darrer informe del canvi climàtic
El grup d'experts sobre el Canvi Climàtic que assessora l'ONU (IPCC) alertava en el seu darrer informe, presentat el passat mes d'octubre, de canvis irreversibles pel clima si la temperatura mitjana global augmenta més d'1,5°C. Per això, el grup de científics demanava limitar l'escalfament global a 1,5°C, en comptes de 2°C, com està actualment previst, i avisa que caldran canvis ràpids, de gran abast i sense precedents en la política climàtica. Aquest informe és l'aportació científica que els governs tenen sobre la taula durant la conferència internacional que s'està celebrant a Katowice des de diumenge i en la que s'ha de revisar, ratificar i reescriure l'Acord de París sobre el canvi climàtic.
Diumenge, 2 de desembre del 2018
Les motos contaminants tampoc poden circular per les Rondes de Barcelona en episodis de contaminació
Des d'aquest desembre les motocicletes, ciclomotors i quadricicles que no disposin de distintiu de la DGT no poden circular dins la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona durant els episodis de contaminació atmosfèrica Les motos contaminants s'afegeixen ara als turismes sense distintiu de la DGT i les furgonetes Pre-Euro1 que no poden circular dins la Zona de Baixes Emissions Rondes Barcelona durant els episodis de contaminació atmosfèrica per NO2 des de novembre del 2017.Les restriccions tindran lloc de 7.00 h a 20.00 h els laborables de dilluns a divendres, des de l'endemà de la declaració de l'episodi fins al mateix dia que es declari el seu final.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior