Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Entitats

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un equipament municipal d'educació ambiental que integra una sèrie de serveis dirigits a la ciutadania en matèria d'energies renovables, medi ambient urbà i sostenibilitat.

Situat en l'antic edifici modernista de la Catalana de Gas, el centre s'ha rehabilitat emprant materials de bioconstrucció i criteris d'ecodisseny i es presenta ara com un organisme viu, perfectament integrat a l'entorn.

Dades de contacte

Pg. Salvat Papasseit, 1
Barcelona • 08003
Email: lafabricadelsol@bcn.cat
Telèfon: 932564430
Horari: De dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19 h.
Lloc web: http://www.mcrit.com/crbs/


Informació relacionada

Dilluns, 26 de març del 2018
The Newton Machine, emmagatzematge d'energia que s'allibera per la força de la gravetat
El CCCB de Barcelona acull faquests dies l'exposici The Newton Machine, un projecte que mostra com una bateria alternativa emmagatzema energia gràcies a la força de la gravetat. La mostra exposa el projecte guanyador del II Premi Internacional Canvi Canvi Climàtic a la Innovació Cultural i proposa un nou mètode d'emmagatzematge d'energia que utilitza la força de la gravetat, El projecte s'ha provat a Madeira i a l'illa escocessa d'Eday i ara arriba a Barcelona per a ser exposat fins el 15 d'abril.
Dissabte, 24 de març del 2018
L'HORA DEL PLANETA -De 20:30h a 21:30h-
Divendres, 23 de març del 2018
L'aigua en la natura i la natura en l'aigua
El lema del Dia Mundial de l'Aigua d'aquest any és "natura en l'aigua", i aposta per solucions naturals com la renaturalització de les lleres dels rius, que incrementen la biodiversitat, redueixen la temperatura de l'aigua i minimitzen el risc d'avingudes. L'Agència Catalana de l'Aigua ha celebrat el Dia Mundial de l'Aigua amb diverses activitats i iniciatives dutes a terme al llarg d'aquesta jornada, que ens recorda la importància de l'aigua i fer un consum responsable.
Dimecres, 21 de març del 2018
Torres premia la lluita contra el canvi climàtic
El Celler Torres premia la lluita contra el canvi climàtic en la segona edició dels Premis Torres & Earth. Els proveïdors Josep Maria Grimau, Verallia Iberia i Nadal Forwarding reben els reconeixements del Celler Torres per les seves reduccions d'emissions de CO2. El Celler inaugura dos nous guardons per premiar l'ús d'energies renovable si la conscienciació sobre el canvi climàtic, que han atorgat a l'illa El Hierro i a l'escriptora Eulàlia Solé.
Divendres, 16 de març del 2018
Com seran en el futur els boscos que coneixem avui
Recordeu alguns dels boscos que heu vist -i visitat- a la vostra vida. Recordeu la seva olor, els seus colors, els sons que albergava, la llum que es filtrava entre els arbres de les diferents espècies que el poblaven, els animalons que l'habitaven...Un bosc d'emocions, o l'emoció lligada als boscos que coneixemi estimeme. Aquest és el punt de partida de l'exposició "Els boscos en moviment", una acivitat vinculada a l'exposició "Després de la fi del món" que ofereix el CCCB, i que proposa reflexionar sobre la incidència del canvi climàtic en els boscos i viceversa.
Següent pàgina 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10    Pàgina anterior