Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Article d'Opini�

Dimecres, 19 de juny del 2019

Reconeixement del Comerç per a Rezero als Premis Pimes 2019 de Pimec

Estem molt contentes d'anunciar el reconeixement que hem rebut de PIMEC en el Premis Pimes 2019 per la nostra trajectòria en fomentar solucions, accions i mesures cap a una societat Residu Zero. Des de Rezero creiem fermament que en la societat Residu Zero que anhelem, el comerç juga un paper molt important en oferir un producte de qualitat, de proximitat i sense residus ja que apropa al consumidor al model de producció, fa possible un vincle de confiança sobre l'origen d'aliments i productes i genera i consolida el teixit social del nostre país. És per això que, durant aquests 15 anys de trajectòria, el treball i col·laboració amb el comerç català ha estat sempre una prioritat per a nosaltres.
Així, a cadascuna de les nostres campanyes i iniciatives el comerç ha estat sempre un actor protagonista: a Catalunya lliure de bosses (primera campanya per a fomentar la reducció de les bosses de plàstics d'un sol ús), al nostre segell de Comerç Verd amb més de 1000 establiments certificats al nostre país i al projecte Rewine per a demostrar la viabilitat d'un sistema sostenible de recollida, neteja i reutilització d'ampolles de vi.

Volem agraïr a PIMEC i especialment als territoris de PIMEComerç on dia a dia treballem plegats (comarques gironines, barcelonès i les altres demarcacions) per aquest reconeixement que ens engresca a seguir construint plegades una societat més justa i col·laborativa i per continuar sent motor de canvi per la prevenció de residus i el consum conscient.

Compartim aquest reconeixement amb totes les organtizacions, empreses, universitats i institucions que formeu part de la comunitat Rezero. Aquest premi també és per a vosaltres!


Comparteix aquest article

Eco PDF e-mail Twitter Facebook