Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Article d'Opini

Dissabte, 24 de desembre del 2022

Bones festes i un feliç i sostenible 2023!

Ens trobem a les portes d'un nou any, tancant un 2022 intens i molt interessant en què hem començat a repensar-nos des de la perspectiva de l'economia del Dònut: hem escoltat i après d?experts i expertes de reconeixement internacional, hem treballat per aterrar aquest pensament a la nostra activitat de Xarxa i ho estem traduint en la proposta d'una nova manera de fer. Hem celebrat els 20 anys de la Xarxa Barcelona + Sostenible, juntament amb la ciutadania a la jornada Mou-te pel Clima, i el primer any del Compromís Barcelona Plàstic Zero. Aquest darrer trimestre s’han fet també les eleccions per renovar les entitats integrants del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.
Hem celebrat els 20 anys de la Xarxa Barcelona + Sostenible, juntament amb la ciutadania a la jornada Mou-te pel Clima, i el primer any del Compromís Barcelona Plàstic Zero. Aquest darrer trimestre s’han fet també les eleccions per renovar les entitats integrants del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat.

L’any que ve ens espera amb moltes novetats: per començar, celebrarem la Convenció Barcelona + Sostenible, encetarem projectes col·laboratius i treballarem en el nou full de ruta col·lectiu.

De tot plegat, us n’informarem en els propers butlletins de la Xarxa Barcelona + Sostenible. El 12 de gener rebreu el primer de 2023!

Des de la Secretaria us agraïm la vostra implicació i dedicació al projecte col·lectiu de millora de la sostenibilitat de Barcelona.


Comparteix aquest article

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Un article de...

Barcelona + Sostenible