Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 25 de setembre del 2018

La cala d'Aigua Xelida de Tamariu, amenaçada per la construcció d'una trentena de xalets

A la zona boscosa de la cala d'Aigua Xelida hi volen construir 33 xalets de luxe. La plataforma SOS Costa Brava, formada per diversos grups ecologistes, ja han posat el crit al cel i han denunciat la iniciativa per preservar l'espai natural.
 -  -  <br />  <br />
 

Les entitats ecologistes han destacat que urbanitzar aquesta illa de bosc en una zona que ja ha superat amb escreix la seva capacitat de càrrega "és un disbarat". Raimon Costa, portaveu de la plataforma Salvem el Crit, ha titllat el projecte d'elitista i especulatiu, amb l'únic objectiu de guanyar diners sense tenir en compte les conseqüències mediambientals. 

La Plataforma SOS Costa Brava ha presentat unes 20 al·legacions al projecte urbanístic, entre les quals destaca la manca d'un estudi en profunditat de l'impacte ambiental i els efectes visuals sobre el paisatge. A més, la plataforma ha interpel·lat l'Ajuntament perquè modifiqui el plantejament del projecte. De moment, el govern local estudia les al·legacions de la plataforma, a l'espera de determinar si és necessària una moratòria dels terminis de la construcció. 

Aquest és un cas més dels molts que amenacen el medi ambient i el paisatge de la Costa Brava, un indret natural gairebé paradisíac, però massivament urbanitzat.
Article: MónSOStenible
Font: Plataforma SOS Costa Brava

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook