Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 27 de març del 2023

Una setentena d'expositors i 1800 visitants a la primera edició de Terra Eco, la nova fira de producció ecològica celebrada a València

Des de l'organització de la fira valoren positivament la primera edició de Terra Eco tant pel que fa al nombre de visitants, uns 1800, com a les marques expositores, 67. Pel que fa a les pròpies marques expositores, la valoració també és positiva tot i que algunes han trobat a faltar grans firmes distribuïdores i de venda al gran públic, aquelles que fan de pont entre el sector productiu i industrial i les persones consumidores. La fira, que s'ha celebrat a Fira València el 22 i 23 de març i ha comptat amb xerrades activitats paral·leles com tasts de vins i olis ha nascut amb voluntat de continuïtat.
 -  -  <br />  <br />

Alguns dels sectors amb que compta Terra Eco són: Alimentació ecològica certificada, Artesania, Benestar, Bioconstrucció i energies renovables, Cosmètica certificada, Ecologia, medi ambient i reciclatge, Higiene personal i de la llar, Institucions públiques, Moda sostenible, Música i publicacions, ONGs, Tèxtil certificat i Turisme responsable entre d'altres

Des de l'organització del certamen afirmen que les sensacions generals, tant per part dels visitants com de les firmes expositores, han estat molt positives. "Amb aquests resultats, hem plantat una llavor que ens anima a continuar treballant pel futur d´aquest nou certamen i seguir donant visibilitat a un sector que és tot un referent a la Comunitat Valenciana".

En aquest sentit, les marques presents en aquesta primera edició han ressaltat la importància de celebrar una fira com a Terra Eco a la Comunitat Valenciana, una terra amb una gran tradició agrícola, però amb la mirada posada en el futur. Pel que han afirmat que Terra Eco és una plataforma excepcional on donar a conèixer a les noves generacions d'agricultors, les darreres innovacions per al sector agroecològic.

D'altra banda, Terra Eco ha estat una oportunitat per intercanviar coneixement i experiències gràcies a l'ampli programa de conferències que han cobert tots els àmbits del sector. Taules de debat, tasts de vins, cerveses i olis, presentacions, conferències, així com la celebració del primer Hackathon Agrotech de Terra Eco, on s'ha premiat el millor talent per les solucions tecnològiques aportades al sector. I que també ha servit per acostar els estudiants al món agroecològic, la millor manera d'apropar talent a l'empresa, una manera àgil de traslladar solucions als reptes d'una manera ràpida i eficaç.

Un projecte de futur que mira a la internacionalitat

En aquesta edició, en col·laboració amb l'IVACE Internacional, un grup de compradors estrangers procedents de Dinamarca, Regne Unit, França i Alemanya han visitat Terra Eco i han conegut de primera mà el potencial del sector agroecològic de la Comunitat Valenciana. Per a la següent edició, "seguirem treballant en aquesta línia per aconseguir un dels nostres principals objectius, donar visibilitat a un sector en auge a la nostra Comunitat i que no deixa de créixer any rere any" afirmen des de l'organització.

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook