Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 20 de maig del 2018

Últim dia d'inscripció al concurs ExponauraUAB

La Universitat Autònoma celebra una any més el concurs de fotografia sobre biodiversitat Exponatura, que s'emmarca dins de les IV Jornades de Recerca del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia. El 20 de maig és la data límit per presentar les propostes, que s'exposaran el dijous 7 de juny a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències. Les tres millors fotografies obtindran un premi, que es lliurarà a la sala de graus de la facultat el mateix dia a les 17:30 h.
L’inici d’aquesta mostra d’imatges sobre natura es remunta al període 1986-1989. En aquells anys, un grup d’estudiants de doctorat, interessats per la fotografia de la natura, va engegar aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències i del Vicerectorat de Relacions Exteriors i de Campus.

L'any 2016, gairebé 30 anys després de les primeres edicions,  des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia es va rescatar aquesta iniciativa, aconseguint, amb gairebé dues-centes imatges presentades a concurs, un gran èxit de participació. A la següent edició es van presentar fins a 226 fotografies noves de 118 participants.

El 20 de maig és la data límit per presentar les propostes, que s'exposaran el dijous 7 de juny a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències. Les tres millors fotografies obtindran un premi, que es lliurarà a la sala de graus de la facultat el mateix dia a les 17:30 h.
Article: MónSOStenible
Font: Universitat Autònoma de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook