Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 26 d'agost del 2020

Cellers Torres celebra la verema amb experiències noves al seu celler del Penedès

El celler familiar se suma a la Festa de la Verema 2020 impulsada per Penedès Turisme el 5 de setembre, amb un ampli ventall d'activitats.
 -  -  <br />  <br />


Així, a les activitats ·Verema en família" i "Del cep a la copa" ja consolidades que Família Torres celebra des de fa anys al seu celler de Pacs del Penedès durant el mes de setembre, per compartir amb els amants del vi i la natura el moment més esperat de l'any, el celler suma aquest any dues noves experiències gastronòmiques el 5 de setembre, amb motiu de la Festa de la Verema 2020 impulsada per Penedès Turisme.

Aquesta jornada festiva arrancarà amb Verema en família,, una activitat que consisteix en un esmorzar tradicional a peu de vinya, al Jardí Restaurant El Celleret, i en collir el raïm d'una parcel·la a l'emblemàtica finca Mas La Plana. Aquesta experiència, que finalitza amb un tast de dos vins, brinda als visitants l'oportunitat de viure la verema en primera persona d'una manera amena, aprenent sobre ceps, varietats i viticultura. A continuació, Família Torres ofereix un divertit Pícnic de verema per a aquelles persones que vulguin recuperar forces o senzillament gaudir d'un dinar campestre al jardí d'El Celleret, en un entorn incomparable i amb productes de proximitat.

A la tarda, el celler familiar organitza una activitat per als wine lovers que vulguin aprofundir en les varietats de raïm, les seves característiques i els vins que produeixen. Del cep a la copa és una experiència sensorial a peu de vinya en què es tasten els raïms de diferents varietats i els vins elaborats amb aquestes mateixes varietats.

Com a colofó de la Festa de la Verema 2020, se celebrarà una activitats molt especial, el Sopar de verema entre vinyes, a El Celleret, envoltat de vinyes. Una vetllada amenitzada amb música en viu i maridada amb vins de Família Torres.

Les activitats Verema en família i Del cep a la copa es podran gaudir també els dies 12 i 10 de setembre, a més del 5 de setembre.

Article: MónSOStenible
Font: Cellers Torres

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook