Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 29 de febrer del 2024

Sustainable Challenge, una de les exposicions del Museu del Disseny que aquest diumenge obre portes de forma gratuïta

El Museu del Disseny de Barcelona és un dels museus de Catalunya que es poden visitar de forma gratuïta el proper 3 de març, com a primer diumenge de mes. "Sustainable Challenge", "Patterns and Recognitions" i "Espill" són les exposicions temporals que acull en aquests moments el DHub i "Dissenyes o treballes?", "El cos vestit", "Modernisme", "Extraordinàries!", "Pis-Museu Casa Bloc" i "Objectes comuns", són les mostres permanents que acull el museu.
Sustainable Challenge és un projecte anual compromès amb la generació de coneixement i propostes a favor de la sostenibilitat de la indústria de la moda. Organitzat per MODA-FAD des de 2019, cada any reuneix, durant una marató de creació de dos dies, estudiants nacionals i internacionals de disciplines vinculades a la moda per tal de crear projectes partint d'un repte temàtic. En aquesta exposició es poden veure projectes de dues edicions de Sustainable Challenge, les dels anys 2020 i 2023, que han girat al voltant del mateix tema: la moda amb perspectiva de gènere. La primera, el 2020, es va haver de desenvolupar en format virtual a causa de la pandèmia. La segona va tenir lloc el novembre de 2023 al Disseny Hub Barcelona.

Al Museu es poden veure projectes de dues edicions de Sustainable Challenge, les dels anys 2020 i 2023, que han girat al voltant de la moda amb perspectiva de gènere.

Moda amb perspectiva de gènere

El gènere és un sistema social i simbòlic que proporciona significats culturals sobre allò que es considera «femení» o «masculí» i que influeix en la forma en què es determinen els comportaments, el repartiment de tasques, les relacions socials i les jerarquies de poder.

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook