Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 28 d'octubre del 2010

Sta. Eulàlia de Ronçana, al Vallès Oriental, acull una jornada tècnica sobre com fer el procés de reconversió a l'agricultura ecològica

La transició de l'agricultura convencional cap a l'agricultura ecològica és un procés que implica canvis en el tipus de gestió, però sobretot en la manera en què entenem el funcionament dels sistemes agraris així com desenvolupar una visió global de la finca i tot el que s'hi relaciona. Amb l'objectiu d'oferir eines pràctiques perr abordar aquest procés de canvi tant des del sector de l'horticultura com dels cultius extensius i la ramaderia, el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat i l'Ajuntament de Sta. Eulàlia, organitzen una jornada jornada tècnica.
El programa de la jornada, que es celebra al Centre Cívic la Fàbrica el divendres 29 d'octubre, inclou 3 ponències. Una sobre Perspectives de la reconversió ecològica a través de casos d'horta i fructicultura, a càrrec de Borja Camí i Sra. Núria Cuch (Tècnics de l'ADV Fruita del Baix Llobregat), una altra sobre cultius extensius en reconversió, a partir de l'experiència de Gallecs, explicada per la directora tècnica del Consorci de l'Espai Rural de Gallecs, Gemma Safont, i una tercera sobre Ramaderia ecològica: transició i sinèrgies, a càrrec de Joan Bassets (veterinari i assessor d'explotacions ramaderes ecològiques). La jornada es tancarà amb un taula rodona en la que participaran propietaris i gestors de finques productives en funcionament.

La jornada s'inclou dins el Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.

Article: MónSOStenible
Font: ajuntament de Sta. Eulàlia de Ronçana

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook