Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 8 de maig del 2012

Si l'ecologia és al teu ADN, fes-te d'ecoemprenedors

Una vuitantena de persones han participat a la primera trobada oficial d'ecoemprenedors, una iniciativa -ara ja materialitzada en associació- que vol aplegar sota un mateix lema i un mateix sostre, virtual i físic, empreses catalanes que, sigui quin sigui la seva activitat, tenen en l'ecologia el seu "leit motiv" principal. En paraules d'un dels promotors de la iniciativa, Eugeni Castejón, "si l'ecologia és al teu ADN, ets una persona ecoemprenedora". La trobada ha servit per posar en contacte persones i empreses que s'han interessat pel projecte, i que representen sectors tant diversos com l'alimentació, el disseny, la fabricació i comercialització del compostadors, l'assessorament i l'eficiència energètica, la gestió del territori, l'enginyeria ambiental, la petjada de carboni, els gasos d'efecte hivernacle, l'agricultura urbana o la comunicació i la informació.
L'edifici MediaTic, al [email protected] de Barcelona, ha estat l'escenari de la primera trobada oficial d'ecoemprenedors.cat (7-5-2012) en la que hi han participat una vuitantena de persones, representants d'empreses que ja s'han interessat en la iniciativa. A més de donar a conèixer als socis potencials les gestions que el grup promotor està portant a terme per aconseguir un local a Barcelona que aplegui -totalment o parcial- les empreses associades, la trobada ha servit per posar en contacte persones i empreses que s'han interessat pel projecte, i que representen sectors tant diversos com l'alimentació, el disseny, la fabricació i comercialització del compostadors, l'assessorament i l'eficiència energètica, la gestió del territori, l'enginyeria ambiental, la petjada de carboni, els gasos d'efecte hivernacle, l'agricultura urbana o la comunicació i la informació.

L' interès del grup promotor és captar el màxim de socis en aquesta primera fase, per donar una empenta inicial i forta al projecte. En aquest sentit, Eugeni Castejon, demana a tothom que cregui en l'ecologia i la sostenibilitat, que es faci soci d'ecoemprenedors.cat.

Ecoemprenedors.cat
Sorgida de la iniciativa privada i de diferents sectors empresarials, ecoemprenedors.cat és una organització empresarial multisectorial que neix a Catalunya amb l'objectiu de convertir-se en un referent internacionalment reconegut, un ecosistema on les empreses d'ADN sostenible trobin un mitjà propici per innovar, co-crear, créixer, i que, amb la seva activitat, siguin un pol d'atracció i de creació de riquesa per Catalunya. A més, la iniciativa treballa perquè l'activitat industrial, empresarial i social, incorpori les lleis de la natura per assegurar l'eficiència i la sostenibilitat del sistema.

Article: Míriam Viaplana

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook