Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 30 de gener del 2018

SEAT aposta per a una mobilitat més sostenible

La companyia d'automòbils SEAT fomenta una mobilitat sostenible oferint una àmplia gama de cotxes híbrids amb tecnologies que funcionen amb Gas Natural Comprimit i motors de gasolina homologats pel sistema ecològic Euro6.
 -  -  <br />  <br />
 

SEAT ha multiplicat per tres les seves vendes des del 2016 amb els nous models de cotxe híbrid, que combinen el Gas Natural Comprimit (GNC) i la gasolina. Un 6% de les vendes total del SEAT Mii han estat de la versió Ecofuel, mentre que el SEAT León, líder en vendes a Espanya el 2017, un 3% han estat del TGI, el model .

Segons a companyia, "El GNC és la millor alternativa ECO, per un cost menor per quilòmetres i més ecològic que un dièsiel, un benzina i, fins i tot, alguns dels híbrids elèctrics no endollables que hi ha actualment al mercat". Així mateix, SEAT introduirà també la tecnologia GNC ecològica als nous models d'Ibiza i Arona, assegurant així el compromís que vol adquirir amb el medi ambient.

Durant el 2016, el SEAT Mii Ecogiel ha venut 51 unitats, el que repreenta un 6% del total de vendes de la seva gama. En el cas del model León, la seva variant híbrida TGI ha tingut un èxit rellevant, amb 953 unitats venudes, un 3% de les vendes totals, xifra que s'ha incrementat en l'últim trimestre del 2017 fins al 10,6%.

La tenologia híbrida del Gas Natural Comprimit i gasolina de SEAT suposa una reducció del 85% de les emissions de NOx, en relació a d'altres motors dièsiel, i emet pràcticament un 20% menys de CO2 que el d'un motor dièsel equivalent. Els models TGI, d'altra banda, compleix amb la normativa Euro6 i inclouen l'etiqueta ECO de la Direcció General de Trànsit, amb la qual els usuaris gaudeixen de bonificacions de fins aun 75% en l'impost de circulació, reducció del preu en zones d'estacionament regulat i també en peatges, i accés lliure a les ciutats en episodis d'alta contaminació.
Article: MónSOStenible
Font: SEAT

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook