Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Diumenge, 30 de juny del 2019

Rezero promou una campanya de petites decisions que suposen eliminar residus

Rezero engega en el marc del moviment internacional "Plastic Free July", de Juliol sense plàstic, i a dos dies del Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic, una campanya a xarxes socials de microdecisions diàries per assolir l'estil de vida Residu Zero.
Després de l'èxit de la Websèrie Objectiu #Rezero on cinc famílies van acceptar el repte de no produir residus en un mes i del Boicot al plàsticRezero engega en el marc del moviment internacional "Plastic Free July"(Juliol sense plàstic) i a dos dies del Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic, una campanya a xarxes socials de microdecisions diàries per assolir l'estil de vida Residu Zero. 

En què consisteix?

Rezero presenta l'Interactiu Objectiu #Rezero www.objectiurezero.cat 

Allà es descobreixen alguns passos vers un estil de vida Residu Zero. Es tracta de demostrar a la població que, de forma fàcil i molt satisfactòria, pot canviar alguns dels seus hàbits de consum per reduir els residus associats al seu dia a dia.

A xarxes socials, @rezerocat compartirà 30 microdecisions, durant 30 dies de juliol. 30 reptes, 30 dies!

Les persones participaran mitjançant foto o vídeo les microdecisions de l'Objectiu #Rezero, que ja fa o ha incorporat, etiquetant les seves amistats i a @rezerocat

A Rezero busquen la persona Residu Zero més original

Article: MónSOStenible
Font: Rezero

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook