Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 17 de febrer del 2018

L'accés al Parc Natural del Montseny està regulat amb algunes restriccions aquest cap de setmana

Per aquest cap de setmana, la direcció del Parc del Montseny- Reserva de la Biosfera informa de possibles restriccions per als vehicles privats a les carreteres que travessen el parc com son la BV-5114 de Campins a Santa Fe i Sant Marçal i la BV-5301 de Montseny al Brull per Collformic, davant la previsió d'una afluència important de visitants. Informadors del parc avisaran als conductors de vehicles a Campins de l'estat dels estacionaments disponibles a Santa Fe i a Fontmartina per evitar situacions de col·lapse.
 -  -  <br />  <br />
 

El parc informa que es mantenen tancades a la circulació de vehicles, a causa de la neu i el gel, les pistes de Penyacans al turó de l'Home, la de la Guardiola a la Plana del Coll, a Forntmartina, la de Pedralba de Tagamanent al Bellver, la de Picamena al Clot de la Mora, la del Bellit al Pla de la Calma i la del Molar al Pla de la Calma. El parc recomana a tots els visitants que respectin els senyals de prohibició d'accés a les pistes tancades així com d'estacionament als vorals que impedeix la normal circulació de vehicles o que obstaculitzin l'accés a cases particulars.

Els vehicles mal estacionats o estacionats al llarg de les carreteres BV-5114 i BV-5301 i els entorns de la vall de Santa Fe seran sancionats i fins i tot, seran retirats si dificulten el pas de persones i d'altres vehicles correctament estacionats.

 

Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook