Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 17 de desembre del 2018

Recollida de residus selectiva també en hotels, restaurants i cafeteries

Vuit municipis de l'àrea metropolitana s'uneixen per fomentar la recollida selectiva dels envasos en hotels, restaurants i cafeteries. De moment, el projecte està en fase embironària, en marxa des de mitjans de 2018, en els municipis metropolitans de Sant Boi de Llobregat, Castelldefels, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet, Rubí, Sabadell i Terrassa. La iniciativa compta ja amb la col·laboració de 1.500 establiments en la recollida d'envasos lleugers, principalment ampolles, llaunes i brics.
El projecte, impulsat per Ecoembes amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Boi, vol unir forces per integrar l'economia circular en la zona i agilitar els processos de retorn i reciclatge d'envasos per a una gestió més eficient i sostenible

El procés s'articularà en tres fases: la primera, un sondeig per identidicar els possibles establiments participants; la segona, una agenda de visites informatives per transmetre els recursos i coneixements necessaris sobre el material de recilatge i les necesitats específiques de cada establiment; i la tercera, proporcionar el amterial de cartelleria i el segell identificatiu del projecte.

L'acte de presentació va comptar amb la paricipació del director de Gestió Local i Autonòmica d'Ecoembes, Ángel Hervella; el director de l'Agència Catalana de Residus, Josep Maria Tost, l'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el tinent d'Alcaldia de Ciutat Sostenible, Josep Puigdengolas.


Article: MónSOStenible
Font: Ecoembes

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook