Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 3 de gener del 2019

Prudència al litoral gironí pel temporal marítim

Les onades podran superar els 4 metres d'alçada a l'Alt i Baix Empordà, i els 2,5 metres a La Selva. Per això, la Protecció Civil de la Generalitat manté el pla PROCICAT en prealerta per fort onatge, i recorda la importància de respectar els tancaments i no posar-se en perill. L'alerta estarà en el seu màxim almenys fins divendres.

 -  -  <br />  <br />
 

L'afectació més important va començar dimecres al migdia i s'estendrà fins la matinada d'aquest dijous 3 de gener. A partir d'aquest moment, es preveu que la intensitat del fenomen es redueixi, afectant només la costa de l'Empordà fins divendres al migdia. 

En aquest context, Protecció Civil recomana tenir molta cura a les zones portuàries, espigons i en les activitats que es realitzin prop de la costa. Cal respectar els tancaments dels accessos al litoral que es realitzin amb caràcter preventiu per seguretat. I, encara que no hi hagi indicis de perillositat, cal ser prudent, evitar fer fotografies o mirar com trenquen les onades i, sobretot, mantenir-se a una distància segura per no posar en perill les vostres vides, ni les de qui us acompanyen.

Protecció Civil, que va activar el pla PROCICAT en fase d'Alerta, el manté en prealerta per fort onatge, i recorda la importància de respectar els tancaments i no posar-se en perill. L'alerta estarà en el seu màxim almenys fins divendres.


 


Article: MónSOStenible
Font: Gencat/ Protecció Civil

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Informació relacionada