Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 21 de març del 2020

Primer programa de ràdio de monSOStenible fet des del confinament

Ja esta disponible el primer programa fet des del confinament. Es va gravar dijous a la tarda. Un tècnic a l'estudi de ràdio Silenci de la Garriga, Míriam Viaplana des de casa seva i Carme Melción des de la seva. Les entrevistes es van fer per telèfon a Jordina Belmonte, biòloga i investigadora de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya, la XAC, de l'ICTA-UAB, i a l'escriptor i guionista Piti Español. Jordina Belmonte va parlar de la pol·linització d'aquesta primavera, dels símptomes de les al·lergies i de les diferències entre aquests i els del coronavirus. Piti Español va parlar de l'òpera infantil "Greta i els Trihumans" que ha escrit i que ha d'ajornat l'estrena fins al setembre a causa de la pandèmia. Finalment, el programa va connectar amb el llibreter Jordi Costa de la Llibreria Strogoff per parlar de llibres i de lectures que podem fer aquests dies de confinament.
Jordina Belmonte, biòloga i investigadora de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya, la XAC, de l'ICTA-UAB ha estat una de les persones entrevistades en aquest programa -  -  <br />  <br />
Jordina Belmonte, biòloga i investigadora de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya, la XAC, de l'ICTA-UAB ha estat una de les persones entrevistades en aquest programa


Imatge dels estudis vuits de ràdio Silenci, on es grava el programa. A l'altra banda de la peixera, només el tècnic, l'Edgar Colomé. La resta de l'equip fa el programa des de casa

Els temes i les entrevistes d'aquest programa, que podeu escoltar clicant a l'enllaç que trobareu a la dreta d'aquesta informació o des del link radio.monsostenible.net, anant al darrer programa, són:
1- l'avançament de la pol.linització i per tant de les al·lergies. En aquest sentit remarquem els simptomes de l'al·lergia per evitar confondre`ls amb els simptomes que provoca el coronavirus. En parlem amb Jordina Belmonte, directora de la Xarxa Aerobiològica de Catalunya (XAC).
2- En segon lloc parlem amb en Piti Español, guionista de l'opera infantil 'Greta i els Trihumans' que s'havia d'estrenar aquest mes de març al Teatre Auditòri de Granollers i que s'ha ajornat al setembre per la crisi del coronavirus.
3- I Finalment, parlem amb Jordi Costa, de la llibreria Strogof de propostes per llegir aquest dies de confinament

El programa de ràdio monSOStenible es fa des de Ràdio Silenci de La Garriga, al Vallès Oriental, i  a través de la Xarxa de Comunicació Local, arriba a d'altres indrets de Catalunya: a les comarques de Barcelona, de Lleida i de Girona, a través de la Ràdio de La Vall d'en Bas, a la Garrotxa, de Ràdio Arbúcies, a la Selva, de Ràdio Cap de Creus, a l'Alt Empordà, de Ràdio Sant Andreu i de Ràdio Montornès, a les comarques de Barcelona, i de UA1Lleida Ràdio, a les comarques de Lleida.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook