Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 20 de novembre del 2019

Premis a la prevenció dels incendis forestals

Onze projectes opten a la 23 edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals que la Diputació de Barcelona convoca anualment amb l'objectiu de guardonar la tasca que realitzen les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), les Federacions d'ADF i les persones que en formen part. Els guanyadors de les dues categories dels premis es coneixeran en el transcurs de la festa de lliurament que tindrà lloc aquest dissabte, 23 de novembre i serà presidida per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, juntament amb l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.
 -  -  <br />  <br />

Els premis, que s'entregaran aquest dissabte, 23 de novembre. a les 13.00 h al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, són tres: el premi Jordi Peix al millor projecte d'informació i sensibilització, el premi Rossend Montané al millor projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d'incendis forestals, tots ells projectes presentats per ADFs o Federacions d'ADF de la demarcació de Barcelona. Cada premi està dotat amb 11.000 euros, i el premi Joaquim Mª de Castellarnau de reconeixement públic a la trajectòria d'una persona vinculada a les ADF.

En aquesta edició, els projectes d'informació i sensibilització que opten al premi Jordi Peix han estat presentats per ADF Alt Berguedà, ADF Pla de Bages, ADF Teià, FADF Berguedà i FADF Penedès Garraf. Pel que fa al premi Rossend Montané per a projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d'incendis forestals, les candidatures han estat presentades per ADF Burriac, ADF Font-rubí, ADF Matadepera, ADF Quercus, ADF Sant Sadurní d'Anoia i ADF Viver i Serrateix.

Article: MónSOStenible
Font: Diputació de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook