Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 22 de gener del 2014

Novetats en la normativa de vinya i vins ecològics

La jornada "Novetats en la normativa de vinya i vins ecològics: noves visions i alternatives", que es celebra el 24 de gener al Centre de Capacitació Agrària de Manresa donarà a conèixer les darreres novetats en la normativa ecològica del vi i la vinya i els seus desafiaments pel que fa a la seva aplicació pràctica. Així, es tractarà el tema dels sulfits, com a principal repte en la producció ecològica; la fitoteràpia; l'ús d'extractes vegetals procedents de plantes medicinals, com a alternativa al sofre i coure com a fungicides utilitzats en producció ecològica; així com la biodinàmica, un sistema de producció ecològica d'aliments que té com a objectius recuperar la fertilitat del sòl i considerar la finca com a un organisme viu, donant lloc i funció a tots els elements que formen part de l'agrosistema.
El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Domènec Vila, presidirà divendres, 24 de gener, la presentació de la jornada ‘Novetats en la normativa de vinya i vins ecològics: noves visions i alternatives', que se celebrarà a partir de les 9:45, al Centre de Capacitació Agrària de Manresa (avinguda Universitària, 4-6. Edifici FUB).

Aquesta jornada s'inscriu en les jornades i seminaris tècnics adreçats al sector agrari que organitza el Departament arreu de Catalunya, dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT).
Article: MónSOStenible
Font: DAAM

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook