Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 8 de març del 2022

8 de març: Per què les dones salvaran el planeta?

No es pot salvar el planeta sense igualtat ... Necessitem una economia que posi a les dones i a la Terra al centre. Vanda Shiva l'autora d'aquesta frase i una de les 24 dones protagonistes, a través dels seus escrits, del llibre ·Per què les dones salvaran el planeta?" de diverses autores, traduit al català per Josefina Caball i editat per Raig Verd Editorial. El llibre és un recull de vint-i-quatre articles ecofeministes de vint-i-set dones de diferents llocs del món que parlen de diferents temes com els refugiats climàtics, la política, l'educació o l'urbanisme. La traducció al català del llibre "Why women will save the planet" inclou quatre textos menys que l'orgiinal i un de més de l'antropologa ecofeminista Yayo Herrero..
En motiu del 8 de març, dia de les dones, avui us volem recordar i recomanar aquest llibre "Per què les dones salvaran el planteta?"escrit per grans dones que posen la seva mirada en la crisi climàtica i en el planera Terra, la llar i mare de tota la humanitat i de totes les espècies que l'habiten.

En total, l'edició en català del llibre inclou textos de:Christiana Figueres, Patricia Espinosa, Susan Buckingham, Zandile Gumede, Diane Elson, Lola Young, Nathalie Holvoet i Liesbeth Inberg, Atti Worku, Shukri Haji Ismail Bandare i Fatima Jibrell, Karin Nansen, Gotelind Alber, Lyla Mehta i Melissa Leach, Naoko Ishii, Caroline Lucas, Julie A. Nelson, Vandana Shiva, Celia Alldridge, Maria Mies, Nidhi Tandon, Anna Fitzpatrick, Carina Hirsch, Kate Metcalf, Juliet Davenport i Yayo Herrero.

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook