Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 16 d'abril del 2020

Natura des de casa, el nou concurs de MontPhoto

Es tracta d'un certamen gratuït integrat al web de MontPhoto i paral·lel a l'concurs oficial, utilitzant els recursos de l'certamen que està en marxa i que compta amb la col·laboració del grup de professionals agrupats en instagram com @WildConfinement, que exerciran de jurat en aquest nou concurs.
Un any més, MontPhoto posa en marxa el seu concurs internacional de fotografia de natura, que enguany porta per nom " Fotografia en temps del Covid-19"  un recorregut a través dels testimonis de fotògrafs de natura amb un enfocament intimista i proper en els quals cada un d'ells ens mostra el seu treball en aquest temps tan singular. Una idea desenvolupada per saber més sobre els valors que envolten a la fotografia de natura i als fotògrafs que hi ha darrere. Uns vídeos per conèixer els seus projectes i inquietuds. Un viatge sincer a l'ànima d'aquests fotògrafs amb qui MontPhoto comparteix els seus valors.

NOU concurs de fotografia: NATURA DES DE CASA

Vinculat al concurs oficial de cada any, enguany MontPhoto planteja el nou concurs "Natura des de casa".
 
Es tracta d'un certamen gratuït integrat al web de MontPhoto i paral·lel a l'concurs oficial, utilitzant els recursos de l'certamen que està en marxa.
Compta amb la col·laboració del grup de professionals agrupats en instagram com @WildConfinement, que exerciran de jurat en aquest nou concurs.
    Article: MónSOStenible
    Font: MontPhoto

    Comparteix aquesta notícia

    Eco PDF e-mail Twitter Facebook