Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 15 d'abril del 2015

Marxa reivindicativa en defensa de Gallecs

La Plataforma per la Defensa de Gallecs ha convocat una manifestació festiva i reivindicativa per al proper diumenge 19 Abril per a mostrar als que volen construir-hi, el rebuig de la ciutadania de totes les poblacions que configuren l'Espai Natural de Gallecs. Les diverses marxes es concentraran a les 9 hores a les places de la Vila de Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Lliça de Vall (8,30), Palau-solità i Plegamans i Santa Perpètua de Mogoda.
Les marxes es faran a peu, en bicicleta o qualsevol altre mitjà no contaminant de forma festiva per a confluir tots plegats a l'església de Gallecs on es faran tot una sèrie d'actes populars on participaran diverses entitats culturals: els Castellers de Mollet aixecaran pilars, l'Esbart Dansaire ballarà el típic ball de gitanes vallesà, els Torrats faran ballar al Moller Fer i amb el conegut cantautor tradicional i popular Jaume Arnella, un dels històrics lluitadors per la defensa de Gallecs, cantarem l'Himne de Gallecs.

A l'escenari que es muntarà al bell mig de Gallecs, un altre històric defensor de Gallecs, el Lluís Ansó, la Neus Ballús -directora de La Plaga- i el Didac -un nen que representa l'enèssima generació per la defensa de Gallecs- llegiran el manifest Gallecs no es Toca. 1978-2015.

Des de la Plataforma per la Defensa de Gallecs es fa una crida a tothom a què participi en aquesta Manifestació festivo-reivindicativa a fi de què tothom pugui continuar gaudint d'aquest  pulmó verd, patrimoni natural de la plana del Vallès, que és Gallecs.

La PDG recorda que  La Marxa per Gallecs és una excursió i, per tant, s'ha de portar roba i calçat adequats, menjar i beure, i respectar l'ecosistema no fen soroll ni deixant deixalles dins de l'Espai Natural.Article: MónSOStenible
Font: PDG

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook