Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 18 d'octubre del 2018

Martí Boada rep el Premi Nacional Felip Domènech i Costafreda 2018

L'investigador i educador ambiental Martí Boada ha estat guardonat amb el Premi Nacional Felip Domènech i Costafreda 2018 que atorga la Unió de Pagesos en reconeixement a la seva tasca científica i dedicació en defensa de la pagesia com a peça clau de la gestió ambiental a Catalunya.
Amb aquest premi es reconeix de manera específica també la seva visió de la gestió de la fauna i la biodiversitat en el món rural i a les comarques de muntanya per al manteniment del territori.

Martí Boada treballa en projectes centrats en els camps de canvi ambiental global i la biodiversitat des d'una perspectiva social, centrada particularment en el sistema urbà i els boscos. És coautor de més de noranta llibres de pensament i divulgació científica, entre d'altres. Ha rebut nombrosos premis i reconeixements. Pel que fa a la gestió de la fauna, és un gran defensor de fer una intervenció ràpida en l'avaluació dels impactes de la fauna en el sector primari i regular el nombre d'exemplars que les comarques de muntanya poden absorbir.
Article: MónSOStenible
Font: Universitat Autònoma de Barcelona

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook