Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 13 de juny del 2020

La Xarxa per a la Conservació de la Natura convoca un acte per explicar els motius pels que defensa la creació de l'Agència de la Natura

Aquest dimarts 16 de juny, la Xarxa per a la Conservació de la Natura ha convocat una roda de premsa virtual per explicar els motius perquè demana la creació de l'Agència.de la Natura de Cataliunya. La creació d'aquesta Agència de la Natura, si bé és defensada per entitats conservacionistes, algunes d'elles expresades a través d'un Manifest promogut per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, també està sent objecte de crítiques i rebuig per part de diversos sectors del territori com propietaris forestals, organitzacions agroforestals, societats de caçadors i pescadors, o el mateix consell comarcal del Pallars Sobirà. Uns i altres aquests dies estan fent públics i difonent els seus posicionaments.
Precisament aquest dimarts 16 de juny, la Xarxa per a la Conservació de la Natura ha convocat una roda de premsa virtual per explicar els motius perquè demana la creació de l'Agència.

En una entrevista radiofònica al programa de radio Món Sostenible del passat 28 de maig, la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat Marta Subirà explica els motius del Govern català per a la creació de l'Agència de la Natura i defensa la creació d'aquest ens que recupera la proposta de l'Agencia de Patrimoni Natural i la Biodiversitat impulsada per primer cop el setembre del 2017 i recuperada el desembre del 2018.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook