Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 11 de juny del 2022

El premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica arriba a la desena edició

La Generalitat de Catalunya convoca la 10a edició del premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica, que premia les millors iniciatives del país. El termini per presentar les candidatures és del 6 de juny al 25 de juliol. L'acte d'entrega de premis tindrà lloc durant la Setmana Bio que se celebrarà a l'octubre. L'objectiu és reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l'agricultura, la ramaderia i l'alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre, com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn, en concordança amb els objectius de desenvolupament sostenible.
Darrerament, hi ha molts centres educatius de Catalunya que han incorporat els horts escolars i l’alimentació ecològica al seu projecte educatiu. Per aquest motiu, els departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, d'Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l’Associació Vida Sana i amb la col·laboració de l’editorial Graó i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), convoquen des de l’any 2013 el Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica.

  -  -  <br />  <br />

Poden optar al premi tots els centres educatius d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya que hagin desenvolupat un projecte o una experiència relacionats amb la producció agrària o l’alimentació ecològica al llarg del curs escolar anterior a l’any que es convoca el premi.

Article: MónSOStenible
Font: gencat

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook