Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 20 de febrer del 2024

Les mobilitzacions pageses continuen aquest dimecres 21 de febrer a Madrid

Les mobilitzacions pageses a Catalunya han continuat tota aquesta setmana, després que aquest dimarts les tractorades protagonitzessin marxes lentes a les carreteres del país i tallessin els principals accessos a Mercabarna i al Port de Tarragona. on una delegació dels tractors mobilitzats hi han passat la nit. La pagesia reclama gestos per part de l'Administració i no només promeses. Les mobilitzacions, que van començar la setmana passada, es van repetir també durant el cap de setmana, han continuat aquesta setmana i s'allargaran fins el 21 de febrer en que hi ha previstes mobilitzacions a Madrid davant del Ministeri d'Agricultura. També s'estan preparant accions coordinades amb la pagesia francesa, ja que hi ha temes que afecten per igual a Catalunya, Espanya i França.
 -  -  <br />  <br />

Aquest dijous i divendres encara s¡han produït talls de carreteres puntuals a diversos punts del país. Aquest dimecres s'han mantingut talls i tractorades a diversos punts de Catalunya com l'AP7, la NII o el pas fronterer de Coll d'Ares. També aquest dimecres, representants d'Unió de Pagesos han mantingut reunions a Vic amb membres de la conselleria d'Acció Climàtica i a Madrid amb representants del Ministeri d'Agricultura


Les mobilitzacions pageses a Catalunya continuen avui, després que aquest dimarts les tractorades tallessin dos dels tres accessos a Mercabarna i bloquegessin l'entrada al Port de Tarragona  i aquest cap de setmana tallessin les carreteres que condueixen als Pirineus (aquest diumenge 11 a la tarda van fer una marxa lenta a l'alçada de Guardiola de Bergadà), dilluns 12 van protaginitzar diversos talls a les carreteres de Lleida (concretament a Alcarràs i a Almacelles) i aquest dimarts 13 bloquesessin dues de les tres entrades de Marcabarna a Barcelona i l'entrada del Port de Tarragona). Es mantenen les mobilitzacions previstes a Madrid pel 21 de febrer, davant del Ministeri d'Agricultura. 

Després de la manifestació de Madrid, el següent objectiu de la revolta pagesa serà els grans centres de distribució de les grans superficies.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada