Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 22 de novembre del 2023

La Granja de la Ricarda, al Prat de Llobregat, escenari del videoclip de Rosalia amb Björk

Els beneficis que generi l'obra, que ha comptat amb la col·laboració del Prat Film Office, es donaran a una ONG islandesa compromesa amb la sostenibilitat. La Granja la Ricarda és la reproducció d'una granja lletera erigida el 1909 i que va ser pionera en la introducció de mètodes moderns en la cria de vaques i producció de llet. Originalment formava part de la finca de la Ricarda, un espai protegit que forma part dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i és un dels seus paratges més verges. Inclosa al catàleg local de patrimoni, el videoclip de Björk i Rosalia aprofita alguns dels elements més característics de la Granja, com les seves àmplies naus i els paraments de ceràmica de les seves parets.
 -  -  <br />  <br />


El talent de Rosalia torna a la seva comarca, al Baix Llobregat: la Granja de la Ricarda, al Prat de Llobregat, és l’escenari del videoclip de la cançó  Oral que l’artista catalana protagonitza amb Björk i que ha vist la llum aquest dimarts. Es tracta d’una obra compromesa amb la sostenibilitat del planeta: els beneficis que generi es donaran a l’ONG Aegis, que s’oposa a les piscifactories intensives de salmó que amenacen la biodiversitat a Islàndia.

El videoclip, dirigit per Carlota Guerrero, i que va comptar amb la col·laboració del Prat Film Office per a la seva realització, mostra a les dues cantants protagonitzant una lluita d’arts marcials al centre d’un espai diàfan que els i les pratenques reconeixeran fàcilment: es tracta d’un dels característics pavellons de la Granja la Ricarda.

Article: MónSOStenible
Font: Ajuntament del Prat

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada