Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 12 d'octubre del 2023

El festival Fixing de Future porta al Disseny Hub de Barcelona 25 projectes de futur per millorar el món

Un any més, el festival Fixing the Future torna a Barcelona. Ha obert portes aquest dijous 12 d'octubre, amb la construcció d'un sol a partir de 150 persones voluntaries i activistes dirigides per l'artista Octavi Serra i el centre d'art urbà Murals. Aquest divendres ha obert la jornada el director de l'Agència de Residus de Catalunya Isaac Peraire. El festival s'allargarà fins dissabte 14 al Design Hub Barcelona, Durant aquests tres dies, Fixing the Future reunirà els 25 millors projectes de futur d'arreu del món: des de l'adaptació de tecnologies de l'anomenada IA fins a la innovació agrícola, la mitigació de la sequera o el reciclatge creatiu, a més d'un ampli ventall de taules rodones, debats, tallers i actuacions
 -  -  <br />  <br />

Amb el suport d’Holaluz, d’Oxfam Intermón i de l’Agència de Residus de Catalunya, Fixing the Future és un festival on compartir, inspirar-se, fer-se preguntes i, el més important, passar a l’acció per canviar el món i fer-lo millor

El Fixing the Future Festival, del 12 al 14 d'octubre de 2023, oferirà l'oportunitat de conèixer la doctora Eugenia Covernton, directora general de Lecturers Without Borders, una organització que connecta científics que viatgen amb aprenents entusiastes de tot el món. Com diu la doctora Eugenia, "si volem transformar el futur, l'educació STEM no pot seguir sent un privilegi d'uns quants. La bona ciència es fa a tot arreu i tots els nens i nenes es mereixen l'oportunitat d'accedir-hi".

El festival també oferirà l'oportunitat de conversar amb Martine Postma, fundadora del Repair Café, que està decidida a inspirar un canvi de mentalitat amb el moviment global de reunions gratuïtes on les comunitats reparen conjuntament articles trencats. "Comenceu a adonar-vos que podeu resoldre els problemes amb les vostres pròpies mans", explica, "és aquesta mentalitat la que necessitem per a un futur sostenible". 

Ha arribat l'hora d'arreglar el futur

Sota el lema "Ha arribat l'hora de l'esperança, ha arribat l'hora de passar a l'acció, ha arribat l'hora d'arreglar el futur" el festival, que aquest any es celebra al Disseny Hub de Barcelona enlloc del CCCB com en edicions anteriors, ofereix aquest divendres i dissabte dues jornades plenes d'activitats, conferències, xerrades, debats i tallers al voltant de propostes i projectes per millorar el futur.


Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Més informació

Informació relacionada