Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 28 d'agost del 2023

El Programa Energia i Managment del Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya comença la segona edició

S'acosta l'inici de curs, i amb ell la 2a edició del Programa Energia i Managment, organitzat pel Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya i La Salle - Universitat Ramon Llull, que arrenca el pròxim 20 de setembre. El dijous 7 de setembre al matí tindrà lloc la sessió inaugural del curs, en què hi participarà el Degà de la Facultat de Comerç i Economia Digital de La Salle, Chris Kennett, el director acadèmic de la formació, Jordi Dalmau, així com antics alumnes i el professorat d'aquesta nova edició. La sessió permetrà a les persones participants conèixer de primera mà tots els detalls de la nova edició, resoldre dubtes i fer networking.
El programa, que comença el pròxim 20 de setembre, consta de 8 sessions magistrals mensuals que tractaran temes clau de l'energia i el management  Personal docent de La Salle i responsables directius d'organitzacions associades al CEEC, com ara l'Ajuntament de Barcelona, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), CIRCUTOR, Endesa X o Ibermática, seran els encarregats d'impartir les diferents matèries que integren el pla acadèmic, i que seran indispensables per gestionar el futur energètic. La digitalització al sector de l'energia, l'emmagatzematge en la gestió de les xarxes elèctriques, la flexibilitat de la demanda, les comunitats energètiques o el vehicle elèctric són alguns dels temes que es tractaran en aquesta segona edició.

Aquest programa, que atorgarà diploma acreditatiu, va dirigit especialment a tècnics en àrees d'enginyeria, consultoria, i responsables en gestió de l'energia, manteniment i operacions en empreses de sectors industrials, serveis i administracions públiques.

A banda, però, la formació també inclou sessions de soft skills, claus per a una bona gestió, com ara la comunicació, el lideratge i el treball en equip, o el pensament estratègic i la negociació i vendes.

Article: MónSOStenible
Font: Clúster Energia Eficient de Catalaunya

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Enllaços

Més informació sobre el programa

Informació relacionada