Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 29 de setembre del 2023

Nova edició del Foro Solar aquest octubre a Madrid

El X Fòrum Solar, una de les trobades de referència sobre energia fotovoltaica a nivell nacional tindrà lloc el 4 i 5 d'octubre a Madrid i comptarà amb la intervenció inaugural de la ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic en funcions, Teresa Ribera, a més d'altres personalitats. Sota el lema "Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació cap a la sostenibilitat", el Fòrum acollirà més de 15 taules de debat. Hi haurà zones habilitades per al networking i reunions one-to-one, 'zona d'estands' i coffee-breaks, dinars i sopars per a un debat més distès. Al llarg de les dues jornades, s'analitzaran si han funcionat les fites de les tramitacions administratives o el futur de l'autoconsum, entre d'altres qüestions. Un any més, en el context d'aquest esdeveniment, s'estan desenvolupant els concursos PHOTOvoltaica i "Startup Solar"
La desena trobada de Fòrum Solar es celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre a l'Hotel Marriot Auditorium de Madrid

Sota el lema “Una dècada de diàlegs solars: forjant la transformació cap a la sostenibilitat”, el Fòrum Solar, que celebra aquest any el seu desè aniversari, acollirà més de 15 taules de debat a les que els professionals i els decisors públics més influents en matèria d'energies renovables analitzaran l'actualitat i el futur del sector. A més, durant les dues jornades, l'esdeveniment comptarà amb la participació de les principals empreses del sector renovable, experts en sostenibilitat, regulació i finançament de projectes, així com a representants de les institucions nacionals i internacionals de referència.

Tampoc faltaran a l'agenda grans temes que marcaran l'actualitat del sector els propers anys com el potencial de les plantes fotovoltaiques per hibridar-se amb altres tecnologies, el paper del emmagatzematge al mix energètic o fins on l'hidrogen verd es convertirà en un actor clau a l'escenari el 2030.

A més, com els anys anteriors, el networking serà una peça clau d'aquesta X edició del Fòrum Solar. 

Concursos PHOTOvoltaica i Startup Solar

Per tercer any consecutiu, en el context del X Fòrum Solar, UNEF organitza els concursos Startup Solar i PHOTOvoltaica.
El primer és un reconeixement a les empreses nacionals que estan desenvolupant solucions, serveis o productes innovadors al sector solar fotovoltaic. També en el marc del X Fòrum Solar, la Unió Espanyola Fotovoltaica ha llançat als seus comptes de Twitter i Instagram, el concurs PHOTOvoltaica, amb l'objectiu de divulgar bones pràctiques de sostenibilitat en el disseny i
desenvolupament de plantes solars.

La Unió Espanyola Fotovoltaica (UNEF) és l?associació sectorial de l?energia solar fotovoltaica a Espanya

Formada per gairebé 800 empreses, entitats i agrupacions de tota la cadena de valor de la tecnologia, representa més del 90% de la activitat del sector a Espanya i aglutina a la seva pràctica totalitat: productors, instal·ladors, enginyeries, fabricants de matèries primeres, mòduls i components, distribuïdors i consultors. UNEF ostenta a més la presidència i co-secretaria de FOTOPLAT, la plataforma fotovoltaica tecnològica espanyola. La plataforma agrupa les universitats, centres de investigació i empreses referents de l'R+D fotovoltaic a Espanya.
Article: MónSOStenible
Font: Foro Solar,

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook