Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 23 de març del 2023

València acull aquests dies Terra Eco, una nova fira de producció ecològica de la Mediterrània

Amb l'objectiu d'impulsar i potenciar el sector agroecològic i visibilitzar i dinamitzar les innovacions tècniques en tots els sectors ecològics, neix a València Terra Eco. La nova fira, que està impulsada per la Generalitat Valenciana i Fira de València, es celebrarà els propers 22 i 23 de març a la capital valenciana. Sota el lema de Fira mediterrània de l'Agricultura i de la Producció Ecològica, Terra Eco vol posar en valor el gran potencial de la indústria ecològica a la zona del Mediterrani.
 -  -  <br />  <br />


Terra Eco, que es podrà visitar a Fira València el 22 i 23 de març, vol ser un aparador dels projectes, agents i empreses que desenvolupen la seva activitat al sector ecològic i representa una aposta per donar visibilitat al valor de la producció i innovació de la producció eco. Terra Eco vol consolidar-se com un esdeveniment de referència per potenciar l'ecosistema de la producció eco i visibilitzar la importància del Mediterrani com a exponent d'una manera de produir i viure i fer-se'n ressò.

Alguns dels sectors amb que compta Terra Eco són: Alimentació ecològica certificada, Artesania, Benestar, Bioconstrucció i energies renovables, Cosmètica certificada, Ecologia, medi ambient i reciclatge, Higiene personal i de la llar, Institucions públiques, Moda sostenible, Música i publicacions, ONGs, Tèxtil certificat i Turisme responsable entre d'altres.

Mentre duri la Fira hi hauran activitats paral·leles i conferències i ponències relacionades amb el sector.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook