Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 14 de setembre del 2022

El festival Fixing the Future torna al CCCB de Barcelona aquest divendres i dissabte

La biodiversitat, els oceans, els aliments, l'agricultura, la moda, els moviments climàtics juvenils, les ciutats, els residus, l'economia circular, el canvi climàtic... són alguns dels temes que tractaran de la mà d'una cinquentena d'experts internacionals al Fixing the Future, tot un festival d'idees i innovació que tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona el 16 i 17 de setembre i en el persones creatives i innovadores han expliquen els seus projectes per millorar el planeta i encarar alguns dels grans reptes de futur.
Aturat per la pandèmia el 2020, després d'haver-se celebrat una primera edició el 2018 i la segona el 2019, torna aquest setembre la tercera edició del Fixing The Future, que reunirà al CCCB a més de 50 pioners i pioneres, emprenedors i emprenendores de tot el món, com Brian Eno, Ece Temelkuran, Dominic Wilcox, Martina Puigvert, Gabriela Bucher y Kennedy Odede, entre d'altres.

Des de la moda justa fins als moviments climàtics juvenils, al planeta Terra hi estan passant moltes coses. Durant dos dies, els pioners del futur es trobaran a Barcelona per analitzar-ho i summergir les persones visitants en un festival d’idees i d’innovació, i de debats que faran realitat el canvi. Hi haurà xerrades, tallers, taules de debat i sessions de networking durant els dos dies. Una experiència completa per donar resposta a la qüestió més urgent del nostre temps: com resolem els reptes del planeta i transformem el futur? Més de cinquanta pioners i emprenedors d’arreu del món hi assistiran per compartir les seves vivències al capdavant de projectes innovadors, que estan marcant la diferència en àmbits molt diversos. El festival incorpora temàtiques com transició ecológica, artivisme, mnoda sostenible i alimentació conscient.Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook