Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dilluns, 27 de març del 2023

En marxa la 27a edició del concurs de fotografia de natura MontPhoto

El concurs internacional de fotografia de natura MONTPHOTO és un dels concursos de fotografia més veterans d'Europa..Un clàssic, que va néixer i se segueix celebrant a Lloret de Mar, Capital de la Cultura Catalana 2023, i en aquesta edició, coincidint amb l'efemèride, potenciarà les seves activitats vinculades als valors i el compromís amb la fotografia i la natura. Molts dels fotògrafs també s'uneixen a la Comunitat MontPhoto i sumen esforços per la conservació, l'educació i la sensibilització pels temes mediambientals.
En aquesta edició, es manté el desenvolupament del concurs Changing Planet, un projecte creat en col·laboració amb la plataforma internacional "Changing Planet: Network for Young Photographers", amb seu a Berlín, que aprofitant tots els recursos de MontPhoto, es celebra en paral·lel al concurs oficial.

MontPhoto ratifica a més la seva aposta per la conservació amb una campanya de donatius a favor d'ONGs que treballin amb objectius mediambientals, buscant no només oferir una plataforma on donar-li visibilitat sinó també afavorir el seu finançament.

Com cada any, el concurs obre la convocatòria fins al 30 d'abril a través de la pàgina web. Els premis s'atorguen el primer cap de setmana d'octubre a la seu de Lloret de Mar en el marc d'un dels festivals de fotografia de natura més importants d'Europa.

El concurs compta amb el reconeixement i la recomanació de les més importants entitats fotogràfiques nacionals i internacionals.
Una mirada que documenta la diversitat, la bellesa, el misteri i la fragilitat de la vida al nostre Planeta.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Més informació

Informació relacionada

Dijous, 16 d'abril del 2020
Natura des de casa, el nou concurs de MontPhoto