Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 25 de febrer del 2023

La manifestació d'aquest diumenge contra el Quart Cinturó tindrà diverses columnes procedents de diferents municipis dels dos vallesos

Diverses columnes sortiran aquest diumenge 26 de febrer d'arreu del Vallès amb la finalitat d'arribar a les 12h a la plaça de la Creu Alta a la manifestació contra el Quart Cinturó. La Campanya Contra el Quart Cinturó i entitats en defensa del territori fa dies que anuncien aquesta manifestació a Sabadell que esperen sigui multitudinària. El manifest que es va fer públic fa només tres dies ja compta amb gairebé 1000 adhesions, de particulars i entitats, que evidencien el rebuig al projecte. Aquest dijous al matí a la plaça de l?Ajuntament de Sabadell, la Campanya Contra el Quart Cinturó va organitzar una roda de premsa per recordar la manifestació organitzada i per deixar palès que hi ha més decisió que mai en la defensa del territori i contra els macro-projectes que volen imposar des del Govern i l?Estat i els lobbies econòmics i l?establishment vallesà.
“Anunciem l’objectiu compartit de moltes persones i entitats del Vallès: la defensa del territori amb la mateixa persistència i perseverança que ho hem fet aquests darrers 30 anys i ja podem dir, clarament, que el 4C no es farà” explica el portaveu de la campanya Isidre Soler.. Les entitats també han anunciat un manifest que es va fer públic fa tres dies i que ja compta amb gairebé 1000 adhesions, i han animat a tothom que no ho hagi fet ja, que s’hi sumi. 

La manifestació, que sortirà a les 12h de la plaça de la Creu Alta a Sabadell comptarà durant tot el matí amb columnes de diferents indrets del Vallès que aproparan a peu o en transport públic a les manifestants a la ciutat. També s’hi ha sumat una tractorada organitzada per la unió de pagesos que sortirà de les Franqueses durant el matí per unir-se a la manifestació.“Es preveu una àmplia participació que demostra que la brama de què hi ha consens per fer el Quart Cinturó és absolutament falsa. Al contrari, hi ha un rebuig total al projecte.” Conclou el portaveu.La portaveu Queralt Castañé ha denunciat uns pressupostos que es volen vendre el territori amb projectes aprovats com el Hard Rock, l’ampliació de l’Aeroport o el Quart Cinturó i ha citat els acords del manifest on es demana més inversió en transport públic de qualitat que vinculi el Vallès i menys asfalt. Convidem a totes a venir a la manifestació d’aquest diumenge, a donar suport al manifest i a participar la setmana vinent a la manifestació unitària de dissabte 4 de març en contra els macroprojectes i el model caduc que ERC i el PSC ens volen imposar.”va concloure la portaveu. 


Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook