Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 13 d'abril del 2022

Ajudes a projectes emmarcats en l'emergència climàtica a la ciutat de Barcelona

S'ha publicat la convocatòria de les Subvencions pel Clima: ajudes per al desenvolupament de projectes en el marc de l'emergència climàtica de la ciutat de Barcelona 2022. Es tracta d'una onvocatòria de subvencions que vol incentivar projectes que abordin el repte de l?emergència climàtica i plantegin solucions per assolir els objectius que s?estableixen al Pla d'Acció per l'Emergència Climàtica de la capital catalana. L?objectiu és potenciar la implicació ciutadana i donar suport a accions col·lectives, sobretot a les iniciatives més innovadores i transformadores. Un dels seus principals eixos és la utilització dels processos de cocreació amb diverses entitats.

Les bases de la convocatòria i tota la documentació que cal presentar es pot consultar aquí.

Per acompanyar en la ideació i plantejament de projectes a les persones i entitats que vulguin presentar la seva sol·licitud , des de Barcelona Sostenible han organitzat una sessió el pròxim 21 d’abril. La, que porta per títol "Com fer que el teu projecte sigui innovador i transformador?", té per objectiu acompanyar i donar eines per fer del projecte, una proposta innovadora i transformadora.

La sessió serà participativa i es farà en format presencial a la Fàbrica del Sol  (Passeig de Salvat Papasseit, 1) de 16h a 17:30h, amb el següent programa:


16 h Benvinguda


16.10 h Conversa entre Helena Barracó (cap d'educació ambiental de l'Ajuntament de Barcelona) i Isabella Longo (directora de Bithabitat)


Claus per tal que un projectes sigui innovador i transformador

16.30 h Dubtes i consultes16.45 h Dinàmica: El nostre projecte és innovador i transformador? Què ens falta?


17.15 h Tancament  i conclusions

Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Enllaços

Pla d'Acció per l'Emergència Climàtica 2030

Informació relacionada