Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dissabte, 19 de març del 2022

Desactivat l'avís preventiu de contaminació per intrusió de pols africana a la conurbació de Barcelona, Pirineu Oriental, Pirineu Occidental i Prepirineu

La decisió l?ha pres la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, ja que no se segueixen donant les condicions que van donar lloc a la seva activació, en haver-se retirat la massa de pols africana que afectava el país. En concret, els nivells de PM10 estan disminuint a totes les estacions de la ZPE, Pirineu Occidental, Pirineu Oriental i Prepirineu i actualment ja no superen el valor límit diari de 50 µg/m³. La previsió per al dia d?avui dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics indica que ja no se superarà aquest valor.
El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha desactivat aquest divendres l’avís preventiu per contaminació atmosfèrica pels nivells de partícules PM10, declarat el passat dimecres, 16 de gener, als 40 municipis de la conurbació de Barcelona que formen part de la Zona de Protecció Especial (ZPE) de l’Ambient Atmosfèric, i a les zones de qualitat de l’aire del Pirineu Oriental, Pirineu Occidental i Prepirineu.
Article: MónSOStenible
Font: ACAAR

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook