Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimarts, 20 de setembre del 2022

El Dia de l'Agricultura Ecològica es celebra el 23 de setembre

La Comissió Europea va establir l'any passat el 23 de setembre com a Dia de l'Agricultura Ecològica. El llançament d'aquesta diada per part de la UE és la continuació del Pla d'Acció per al desenvolupament de la producció ecològica, adoptat per la Comissió el 25 de març de 2021, que té com a objectiu donar a conèixer les característiques i beneficis de la producció ecològica i estimular la producció ecològica i la demanda de productes ecològics per part dels consumidors. Per això, el Dia de l'Agricultura Ecològica de la UE, juntament amb els Premis Ecològics de la UE, és de gran importància per al sector ecològic a Europa.
L’organització europea que agrupa els aliments i l’agricultura ecològica, IFOAM Organics Europe, ha animat a entitats i organitzacions a organitzar iniciatives i esdeveniments al voltant del 23 de setembre que es celebra enguany per priumera vegada i ha recollit les iniciatives organitzades per donar-ne visibilitat a través de la seva pàgina web, les seves xarxes socials i d'un mapa interactiu.

L'any passat, el Parlament Europeu, el Consell i la Comissió van celebrar el mateix dia 23 de setembre la proclamació d'un Dia de l'Agricultura Ecològica de la UE i van anunciar que es commemoraria cada 23 de setembre com a part del Pla d'Acció per al desenvolupament de la producció ecològica que haurà d'assolir el 25 % del total de l'agricultura europea el 2030.
Article: MónSOStenible
Font: UE

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook