Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dijous, 28 de juliol del 2022

Generar consciència ambiental a través del voluntariat en els boscos catalans

El Projecte Boscos de Muntanya busca per aquest estiu 100 voluntaris més per implicar a la ciutadania en els reptes dels boscos catalans. Ja fa quinze anys que l'entitat treballa per generar consciència mediambiental i afirma que, cada vegada més, la gent s'implica en la cura del paisatge dels Pirineus catalans.
La Fundació Projecte Boscos de Muntanya busca 100 persones voluntàries més per aquestes properes setmanes d'agost i setembre, concretament fins el 18 de setembre, per implicar a la ciutadania en els reptes dels boscos catalans. "En aquests moments és més urgent que mai que la societat civil es comprometi amb els Pririneus catalans" explica Andreu Gonzàlez, director d'aquesta Fundació.que fa 15 anys que organitza estades de voluntariat al bosc, tant per adults com per infants, per fomentar la conservació i la millora dels boscos i paisatges de muntanya.
 
El perfil de voluntariat que busca el Projecte Boscos no requereix requisits concrets. Només tenir entre 30 i 50 anys, una mínima forma física per treballar a la muntanya i ganes de conèixer com conservar activament el bosc. Guiades per professionals, els i les voluntàries que s'incriuen en aquesta experiència, no només obtenen una nova visió de la natura, sinó que també descobreixen què fa el bosc per a les persones. 
 
El projecte Boscos de Muntanya promou també la innovació forestal per tal d'aconseguir més suport social i més inversió públicoprivada en la ruralitat i al bosc. "Impliquem a la ciutadania en els nostres projectes amb enginyers d'obra civil, biòlegs i enginyers forestals" explica el responsable del projecte.
 


Article: MónSOStenible
Font: Projecte Boscos de Muntanya

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Informació relacionada