Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Dimecres, 17 d'agost del 2022

La Universitat Catalana d'Estiu aplega els rectors de les universitats públiques del principat

La 54ena edició de la Universitat Catalana d'Estiu, UCE,va viure dimecres la primera jornada amb l'inici de diversos cursos i la inauguració oficial, que s'ha fet al Cinema Le Lido. Pel que fa als cursos s'estant fent a l'Alberg Pau Casals ja que des de l'any 2020 no es cedeix el Lycée a la UCE com espai principal i acollidor de les classes. Destaquem el curs de l'àrea de Ciències de la Natura, un dels més antics que es fa des de l'any 1976 sota la coordinació del doctor Martí Boada que enguany passa el relleu al doctor Jaume Marlés. Precisament Martí Boada rebrà aquest dijous el premi Canigó que atorga la universitat.
 -  -  <br />  <br />


La inauguració oficial de la 54ena edició de la UCE es va fer el dijous 18 d'agost. Aquest cap de setmana s'han acabat alguns cursos, i n'han començat d'altres. La UCE d'enguany es clourà dimecres 23 d'agost amb un acte protagonitzat per l'expresidenta del Parlament  Laura Borràs.

El curs coordinat per en Martí Boada i Jaume Malés s'emmarca en la crisi ambiental i l'emergència climàtica i te com a tema
"/>
El curs coordinat per en Martí Boada i Jaume Malés s'emmarca en la crisi ambiental i l'emergència climàtica i te com a tema "Territori, despoblament del rerepaís i efectes sobre la sostenibilitat territorial"


El cinema Lido de Prada es va omplir el divendres 19 d'agost en un acte en el que van participar els rectors de les universitats Rovira i Virgili de Tarragona, la UdL de Lleida, la UdG de Girona, la UB de Barcelona, la UAB de Bellaterra (Cerdanyola) i la UPF de Barcelona juntament amb el director de la UCE i la consellera  d'Universitats del govern català Gemma Geis que es va comprometre a augmentar els pressupostos de les universitats públiques catalanes i a oferir més suport a la UCE a través del consell d'universitats catalanes i de la xarxa Vives.
Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook