Others languages Bandera anglesa
Français
Deutsch
Español
English
Italiano
Português
Galego
Japanese
Àrab
Chinese

Actualitat

Divendres, 5 d'agost del 2022

El projecte Land Art de Manresa reflexiona sobre la relació entre els éssers humans i la natura

Aquest Agost "Microscopies"-Land Art afegeix una instal·lació temàtica sobre Manresa 2022 a l'itinerari per l'Anella Verda al voltant de la Torre Santa Caterina, a l'últim tram del Camí Ignasià, com una eina sostenible per acostar l'art a la societat. El projecte "Microscopies"-Land art va néixer de la mà de l'Ajuntament de Manresa i del Centre d'Art Contemporani El Forn de la Calç (CACiS) i inclou diverses instal·lacions artístiques respectuoses amb l'entorn que conviden a reflexionar sobre la relació entre els humans i la natura, i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge.
Enguany, el projecte es concentra els dies 26, 27 i 28 d'Agost a l'entorn de la torre de Santa Caterina

Iniciat l'agost de 2020, el land art "Microscopies" és un itinerari per l'Anella Verda que uneix art, natura i cultura a través de diverses obres efímeres i permanents. L'objectiu és que, any rere any, s'incrementin les peces artístiques que es poden trobar a l'entorn natural de Manresa.

 El projecte compta amb la col·laboració de Meandre, del Parc del Secà, del Consorci del Bages per la Gestió de Residus i de l'Anella Verda, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Article: MónSOStenible

Comparteix aquesta notícia

Eco PDF e-mail Twitter Facebook

Imatges

Enllaços

Més informació sobre Land Art

Informació relacionada